Dilana
zaterdag 2 september
Aanvang:
20:30
Entree:
€ 15.00

De meeste mensen kennen Dilana van de Voice of Holland, maar  bij de oudere fans is ze al veel langer bekend. Zo speelde ze in de jaren 90 bij Caz, de Dilana smith band en het Amerikaanse televisieprogramma Rock Star Supernova. Dilana maakte toen al een verpletterende indruk en was de ultieme publiekslieveling. Met haar tweede plaat vestigde zij haar naam in de Amerikaanse Rock Scene.
Ze deed het voorprogramma voor Aerosmith, Motorhead, Velvet Revolver, Joe Cocker, Golden Earring en vele andere bekende artiesen en bands. ook zorgde haar tomeloze energie en sterke persoonlijkheid ervoor dat ze twee tours lang de frontvrouw was voor LA Guns.
Met haar band Wozani scoorde Dilana een nummer 1 hit in Zuid Afrika en in Nederland diverse andere hits van haar album ‘Wonderfool’. Onlangs won ze nog de ‘Rock Against Trafficking’-wedstrijd met haar vertolking van Sting’s 'Set Them Free'. Dit nummer verschijnt op een verzamel CD samen met muziek van Stevie Wonder, Slash, Heart, Journey en Carlos Santana.

Komende voorstellingen

Tesoro

Titia Brassé en Third house on the left

zaterdag 22 september

>>

Skibbereen

Skibbereen

zaterdag 29 september

>>

Broebels

Mevrouw Nillson

zaterdag 6 oktober

>>

Wie inne voëgel

Paul van Loo / Ivo Rosbeek

zondag 7 oktober

>>

Wie is hier nu eigenlijk gek?

Habbekrats

zaterdag 13 oktober

>>

Cohen & Cassidy

PYURE

zaterdag 20 oktober

>>

17 juni 2018

Voorzitter gezocht!

Theater Karroessel is een klein en knus theater in Geleen. De theaterzaal met 69 stoelen is gezellig, sfeervol, intiem en staat bekend om zijn goede licht- en geluidskwaliteit. Het theater biedt een breed cultureel programma van toneel, kleinkunst en cabaret tot popmuziek, jazz en (klassieke) luisterlezingen. Theater Karroessel is niet alleen een ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van podiumkunsten maar ook voor de beoefenaars ervan. Het biedt onderdak aan drie huisverenigingen. De Stichting…

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.