Maurice Wiche’s luisterlezing
Reserveringen tot:01-12-2017 22:00
vrijdag 1 december
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 10.00

Een populair vast item in de luistercursussen is De Vergelijking: hetzelfde muziekstuk beluisteren in twee verschillende uitvoeringen. Wat zijn de verschillen tussen beide opnames, waarom spreekt die ene je zo aan, en wat mis je aan die andere? Na afloop worden de namen van de uitvoerenden bekend gemaakt. Niet zelden leidt dat tot verrassende ontdekkingen. Eigenlijk is ‘De Vergelijking’ een wedstrijdje blind wijn proeven, op zoek naar het allerlekkerste glas. En het leuke is: u mag mee proeven. Verwonder u.

Komende voorstellingen

Tesoro

Titia Brassé en Third house on the left

zaterdag 22 september

>>

Skibbereen

Skibbereen

zaterdag 29 september

>>

Broebels

Mevrouw Nillson

zaterdag 6 oktober

>>

Wie inne voëgel

Paul van Loo / Ivo Rosbeek

zondag 7 oktober

>>

Wie is hier nu eigenlijk gek?

Habbekrats

zaterdag 13 oktober

>>

Cohen & Cassidy

PYURE

zaterdag 20 oktober

>>

17 juni 2018

Voorzitter gezocht!

Theater Karroessel is een klein en knus theater in Geleen. De theaterzaal met 69 stoelen is gezellig, sfeervol, intiem en staat bekend om zijn goede licht- en geluidskwaliteit. Het theater biedt een breed cultureel programma van toneel, kleinkunst en cabaret tot popmuziek, jazz en (klassieke) luisterlezingen. Theater Karroessel is niet alleen een ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van podiumkunsten maar ook voor de beoefenaars ervan. Het biedt onderdak aan drie huisverenigingen. De Stichting…

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.