Titia Brassé en Third house on the left
Reserveringen tot:02-12-2017 22:00
zaterdag 2 december
Aanvang:
20:30
Entree:
€ 10.00

Jean Paul Bruls, de strenge, charmante dirigent van het Philharmonisch symfonieorkest, leert de jonge harpiste Esther kennen. Er bloeit er een romance op, met een verloving, huwelijk en drie kinderen tot gevolg. Het leven bladert als een fotoboek aan hen voorbij. Totdat Paul langzaamaan ‘stil valt’ en er dementie bij hem wordt geconstateerd. Als een op maat gesneden mantel boetseert de familie de zorg om hem heen. Totdat met een zachte klik de deur opent …van de gesloten afdeling. Titia Brassé, schreef het verhaal, vertelt en speelt het ook. De mooie eigen liedjes van Robbert Duijf en Guido Brassé maken de voorstelling helemaal af. 

Komende voorstellingen

Tesoro

Titia Brassé en Third house on the left

zaterdag 22 september

>>

Skibbereen

Skibbereen

zaterdag 29 september

>>

Broebels

Mevrouw Nillson

zaterdag 6 oktober

>>

Wie inne voëgel

Paul van Loo / Ivo Rosbeek

zondag 7 oktober

>>

Wie is hier nu eigenlijk gek?

Habbekrats

zaterdag 13 oktober

>>

Cohen & Cassidy

PYURE

zaterdag 20 oktober

>>

17 juni 2018

Voorzitter gezocht!

Theater Karroessel is een klein en knus theater in Geleen. De theaterzaal met 69 stoelen is gezellig, sfeervol, intiem en staat bekend om zijn goede licht- en geluidskwaliteit. Het theater biedt een breed cultureel programma van toneel, kleinkunst en cabaret tot popmuziek, jazz en (klassieke) luisterlezingen. Theater Karroessel is niet alleen een ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van podiumkunsten maar ook voor de beoefenaars ervan. Het biedt onderdak aan drie huisverenigingen. De Stichting…

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.