Renate Reijnders
Reserveringen tot:02-02-2018 22:00
vrijdag 2 februari
Aanvang:
20:30
Entree:
€ 10.00

Het Humorcollege is cabaret, show en college ineen. U leert alles over humor. Het is niet alleen de bedoeling om u deze avond te laten lachen, maar ook om uw eigen humorstijl te ontdekken en deze te leren inzetten in persoonlijke relaties.
Als je de humor van een situatie kunt inzien, helpt dat om deze te relativeren. Humor maakt het leven licht en leuk. Maar het gaat dieper: het verzacht ook leed, vermindert spanningen en is een sociaal smeermiddel. En bovendien ontzettend gezond. Het humorcollege is een avond vol lach en leerstuipen om nooit te vergeten.

Komende voorstellingen

Tesoro

Titia Brassé en Third house on the left

zaterdag 22 september

>>

Skibbereen

Skibbereen

zaterdag 29 september

>>

Broebels

Mevrouw Nillson

zaterdag 6 oktober

>>

Wie inne voëgel

Paul van Loo / Ivo Rosbeek

zondag 7 oktober

>>

Wie is hier nu eigenlijk gek?

Habbekrats

zaterdag 13 oktober

>>

Cohen & Cassidy

PYURE

zaterdag 20 oktober

>>

17 juni 2018

Voorzitter gezocht!

Theater Karroessel is een klein en knus theater in Geleen. De theaterzaal met 69 stoelen is gezellig, sfeervol, intiem en staat bekend om zijn goede licht- en geluidskwaliteit. Het theater biedt een breed cultureel programma van toneel, kleinkunst en cabaret tot popmuziek, jazz en (klassieke) luisterlezingen. Theater Karroessel is niet alleen een ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van podiumkunsten maar ook voor de beoefenaars ervan. Het biedt onderdak aan drie huisverenigingen. De Stichting…

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.