Popmuziek
Reserveringen tot:02-10-2022 14:00
zondag 2 oktober
Aanvang:
14:30
Entree:
€ 3.00

Hot-House and the Horns is, met enkele tussenpozen, al vanaf 1967 actief. Want als muziek eenmaal in je systeem zit, raak je dat niet zomaar kwijt.

Toen één van de bandleden tijdens de eerste Coronagolf kwam te overlijden, had dat een enorme impact op de bandleden. Enkele wisselingen in de bezetting waren het resultaat.

Uiteindelijk kreeg de band er vier nieuwe muzikanten bij en pakte ze met veel enthousiasme de draad weer op. Een frisse kijk en andere inbreng gaf weer de nodige energie. Het nieuwe repertoire bestaat niet alleen uit de echte toppers van de sixties maar ook uit prachtige nummers van jaren zeventig en tachtig.

Kortom, de band maakt een brede muzikale reis door de gouden periode van de popmuziek. En ze zijn helemaal klaar om u op deze reis mee te nemen!

Aantal

Komende voorstellingen

Ravelin

Une belle histoire

zaterdag 1 oktober

>>

Hot-House and the Horns

Popmuziek

zondag 2 oktober

>>

Blik

Welkom in het bos

zaterdag 8 oktober

>>

Cooder Connection

Rootsmuziek

zondag 9 oktober

>>

Iain Matthews en BJ Baartmans

Matthews en Baartmans Conspiracy

zaterdag 15 oktober

>>

Moonshine Whiskey

Roots muziek

vrijdag 21 oktober

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.