Beatles- en Stonesmuziek
Reserveringen tot:04-11-2023 20:00
zaterdag 4 november
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 15.00

The Rolling Beatles is een spetterende band met een unieke combinatie van The Beatles- en Rolling Stones-nummers. Paul Logister neemt de leadzang van het Beatle gedeelte voor zijn rekening en Ralph Winkler als onvervalste Stones-fan, de leadzang van the Rolling Stones. Hun optredens bruisen van enthousiasme en energie. Ze spelen de nummers op heel eigen wijze, maar zonder dat de puurheid en oorsprong van de legendarische nummers verlo

ren gaat. U kunt rekenen op een swingende show, gebracht door een stel rasmuzikanten uit het zuiden des lands! Paul, Hans, Pieter, Ralph en Ivo hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de Nederlandse popscene (Rick Nolov, Hans Dulfer, Stereotypes, Zalm Roze, Volumia!, The Crox, Rowwen Heze, Juicy Lucy, De Lotgenoten)

Hans Keuls (drums), Ivo Rosbeek (keyboards), Pieter Vermeulen (gitaar), Paul Logister (bas en zang), Ralph Winkler (gitaar en zang)

Komende voorstellingen

Presentatie PodiumPlus

Join the band

zondag 17 december

>>

Arno Adams

Dialect liedjes

zaterdag 13 januari

>>

Karroessel-sessies

Wie is bang voor poëzie

donderdag 18 januari

>>

Jeugdtheater LEF

'Mijn verleden'

vrijdag 19 januari

>>

Jeugdtheater LEF

'Mijn verleden'

zaterdag 20 januari

>>

Comedy festival Zuid- Limburg

Voorronde 2

donderdag 25 januari

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.