Une belle histoire
Reserveringen tot:01-10-2022 20:00
zaterdag 1 oktober
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 12.50

Ravelin is een sfeermaker. En niet alleen door de warme stem van de zangeres. Ook de sprankelende viool, het subtiele gitaarspel en de meerstemmige zang dragen hun steentje bij. De stijl van Ravelin kun je het best te omschrijven als ‘mellow mélange mundial’. Een gevarieerd repertoire in het Engels, Frans, Spaans, Jiddisch en Italiaans. Van klezmer tot americana, Ravelin brengt elke song puur en zonder opsmuk, en weet de luisteraar in het hart te raken. De band voelt zich het meest thuis in kleinere zalen, waar ze een intieme sfeer weet te creëren. De bandleden hebben veel ervaring, ze spelen onder meer bij de Sanseveria’s, Jimmy Duchateau, A tribute to John Denver. Ook speelden ze samen met The Fureys, Gé Reinders en vele anderen.
In ‘Une belle histoire’ wordt de vakantieliefde in al haar facetten bezongen via een nostalgische en melancholische reis door Europa.

Anita Verdonk (zang), Josien Mennen (contrabas, mandoline, melodica en zang), André Kok (viool en zang), Peter Verheijen (gitaar en zang), Garry Halmans (percussie, gitaar en zang).

Nieuwsgierig? Kijk naar het filmpje om een indruk te krijgen: https://youtu.be/qk76i-nbfBs

http://ravelinband.com/

Aantal

Komende voorstellingen

Opening theaterseizoen 2022/2023

Optredens van diverse artiesten

vrijdag 26 augustus

>>

Dance event

In full swing

zaterdag 10 september

>>

Sanseveria's

Terminale

vrijdag 16 september

>>

Gerrie Abels

Stil water

zaterdag 17 september

>>

Jack Vinders

Limburgs dialectmuziek

vrijdag 23 september

>>

Helen Flaherty & Philip Masure

Schotse en Ierse liederen

zaterdag 24 september

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.