Reserveringen tot:15-10-2022 20:00
zaterdag 15 oktober
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 15.00

Singer songwriter Iain Matthews en gitarist/singer songwriter/ producer BJ Baartmans leerden elkaar kennen in 2003. Ze hadden direct grote belangstelling in elkaars werk en dat leidde al snel tot verschillende studio- en podiumprojecten. Tijdens de noodgedwongen speelpauze door de corona-pandemie werkten ze aan een serie nieuwe nummers. Daarin lieten ze hun bespiegelingen op de coronacrisis de vrije loop. Dat leverde uiteindelijk zeventien zorgvuldig uitgewerkte nummers op waarvan Matthews vooral tekende voor de tekst en Baartmans voor de muziek. Je kunt de verzameling liedjes het best omschrijven als ‘americana met een avontuurlijk, kleurrijk en soms prettig gruizig randje’. Opvallende melodische wendingen, scherpe koortjes en zich speels in het oor wurmende gitaarlijntjes.
The Matthews Baartmans Conspiracy is nu op pad met het nieuwe repertoire en een uitgelezen selectie van z’n rijke muziekverleden.

Aantal

Komende voorstellingen

Opening theaterseizoen 2022/2023

Optredens van diverse artiesten

vrijdag 26 augustus

>>

Dance event

In full swing

zaterdag 10 september

>>

Sanseveria's

Terminale

vrijdag 16 september

>>

Gerrie Abels

Stil water

zaterdag 17 september

>>

Jack Vinders

Limburgs dialectmuziek

vrijdag 23 september

>>

Helen Flaherty & Philip Masure

Schotse en Ierse liederen

zaterdag 24 september

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.