Good Company
Reserveringen tot:10-12-2022 20:00
zaterdag 10 december
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 15.00

Met Good Company bent u verzekerd van prettig gezelschap! Zeker als de band u verrast met de fijne luisterliedjes uit het repertoire van James Taylor, Janis Ian, Joni Mitchell en Don McLean. Maar bijzonder zijn ook de eigen bewerkingen van nummers van The Corrs, Norah Jones en John Legend. En ze spelen een aantal eigen composities.

Good Company herken je meteen aan de bijzondere samenklank van stemmen, subtiele begeleiding en een presentatie zonder opsmuk. De liedjes doen hun werk en spreken voor zichzelf.

Good Company speelt het liefst in een kleine setting; in theatertjes, op zondagmiddag in een gezellig café of bij u thuis in de huiskamer! Theater Karroessel is natuurlijk de perfecte locatie voor deze heerlijke luistermuziek!

www.goodcompany.band

"People are always good company when they are doing what they really enjoy"
Samual Buttler

Aantal

Komende voorstellingen

Ravelin

Une belle histoire

zaterdag 1 oktober

>>

Hot-House and the Horns

Popmuziek

zondag 2 oktober

>>

Blik

Welkom in het bos

zaterdag 8 oktober

>>

Cooder Connection

Rootsmuziek

zondag 9 oktober

>>

Iain Matthews en BJ Baartmans

Matthews en Baartmans Conspiracy

zaterdag 15 oktober

>>

Moonshine Whiskey

Roots muziek

vrijdag 21 oktober

>>

06 september 2022

Nieuw in Theater Karroessel!

Woensdag 5 oktober 13.30 uur open les (gratis): Kinderworkshops ‘muziek, zang, dans, musical’ Hoe leuk is het om samen te zingen, dansen en muziek te maken? En dat geldt zeker voor jonge kinderen. Dat is dan ook precies de bedoeling van de creatieve kinderworkshops van Kwiek. Op woensdag 5 oktober om 13.30 uur kunnen kinderen meedoen aan een… Lees verder

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.