Vibrant Arm
Reserveringen tot:22-12-2017 23:00
vrijdag 22 december
Aanvang:
20:30
Entree:
€ 10.00

De vier muzikanten van Vibrant Arm komen uit Amsterdam en Bremen. Maar, het Amsterdamse bandlid, Bart van Velzen, is een echte ‘jong van Gelaen’. Hij zat op z’n 3e al op de schouders van zijn vader te genieten van de bands op Pinkpop. En het duurde dan ook niet lang voor hij met zijn eigen bands door Limburg toerde.De muzikanten van Vibrant Arm schreven hun debuutalbum op de Canarische eilanden. Daar leefden ze in een grot en haalden hun inspiratie uit de eenvoud en de pracht van de vallei waarin ze verbleven. De cactussen, adelaars en een oude stoffige ukelele resulteerden in een pracht van een album. De muziek raakt je tot diep in je tenen.

Komende voorstellingen

Tesoro

Titia Brassé en Third house on the left

zaterdag 22 september

>>

Skibbereen

Skibbereen

zaterdag 29 september

>>

Broebels

Mevrouw Nillson

zaterdag 6 oktober

>>

Wie inne voëgel

Paul van Loo / Ivo Rosbeek

zondag 7 oktober

>>

Wie is hier nu eigenlijk gek?

Habbekrats

zaterdag 13 oktober

>>

Cohen & Cassidy

PYURE

zaterdag 20 oktober

>>

17 juni 2018

Voorzitter gezocht!

Theater Karroessel is een klein en knus theater in Geleen. De theaterzaal met 69 stoelen is gezellig, sfeervol, intiem en staat bekend om zijn goede licht- en geluidskwaliteit. Het theater biedt een breed cultureel programma van toneel, kleinkunst en cabaret tot popmuziek, jazz en (klassieke) luisterlezingen. Theater Karroessel is niet alleen een ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van podiumkunsten maar ook voor de beoefenaars ervan. Het biedt onderdak aan drie huisverenigingen. De Stichting…

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.