Mevrouw Nillson
Reserveringen tot:06-10-2018 23:00
zaterdag 6 oktober
Aanvang:
20:30
Entree:
€ 14.50

Je leeft je leven tot er iets gebeurt wat je helemaal omverwerpt. Voor Ann en Josje was dat, bijna veertig jaar geleden, de dood van Ton, echtgenoot en vader.

Ann moest overleven met drie kleine kinderen. Josje was ervan overtuigd dat ze vanaf haar vaders dood alles alleen moest doen. Onder het motto van Pippi Langkous ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’ ontstond het idee om er een theatervoorstelling van te maken. Dat is Broebels geworden. Een egodocument vormgegeven in afwisselend bewegingsspel, muziek, dans, beelden en tekst in het ‘heljes’ dialect. Een verslag van het proces dat moeder en dochter samen hebben doorgemaakt. Met een lach en een traan.

Aantal

Komende voorstellingen

Tesoro

Titia Brassé en Third house on the left

zaterdag 22 september

>>

Skibbereen

Skibbereen

zaterdag 29 september

>>

Broebels

Mevrouw Nillson

zaterdag 6 oktober

>>

Wie inne voëgel

Paul van Loo / Ivo Rosbeek

zondag 7 oktober

>>

Wie is hier nu eigenlijk gek?

Habbekrats

zaterdag 13 oktober

>>

Cohen & Cassidy

PYURE

zaterdag 20 oktober

>>

17 juni 2018

Voorzitter gezocht!

Theater Karroessel is een klein en knus theater in Geleen. De theaterzaal met 69 stoelen is gezellig, sfeervol, intiem en staat bekend om zijn goede licht- en geluidskwaliteit. Het theater biedt een breed cultureel programma van toneel, kleinkunst en cabaret tot popmuziek, jazz en (klassieke) luisterlezingen. Theater Karroessel is niet alleen een ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van podiumkunsten maar ook voor de beoefenaars ervan. Het biedt onderdak aan drie huisverenigingen. De Stichting…

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.