PYURE
Reserveringen tot:20-10-2018 23:00
zaterdag 20 oktober
Aanvang:
20:30
Entree:
€ 10.00

De passievolle, Zeelandse zangeres/pianiste Marieke van der Leijé en de Limburgse zanger/gitarist Jos van Rens vormen samen het muzikale duo PYURE. Ze verrassen hun publiek graag met sfeervolle ballades en inspirerende songs. Met herkenbare melodieën, gevoelig gezongen en gespeeld, raken ze graag het hart van de luisteraar. De mooie reacties van het publiek hebben PYURE doen besluiten de ‘Cohen & Cassidy’ tournee met minstens één seizoen te verlengen. Ook omdat de muziek perfect aansluit bij hun manier van musiceren. Tweestemmige zang, gitaar, piano en mondharmonica maken dat ‘het werkt’. 

 

Na de eerste, onder eigen beheer uitgebrachte EP ‘Water’ kreeg PYURE eind 2016 een platencontract aangeboden door Universal Productions. Het album HAALLEELLOEYAAH, met daarop 14 songs van Leonard Cohen vertaald in het Limburgs, Nederlands en Zeeuws, kwam in oktober 2017 op de markt. 
Begin mei waren Marieke en Jos ambassadeurs voor het Limburgs dialect tijdens Leeuwarden Culturele Hoofdstad Europa 2018’.
PYURE’s tweede album ‘PYURE EVA’ wordt 28 oktober gepresenteerd in ECI Cultuurfabriek Roermond.

Aantal

Komende voorstellingen

Tesoro

Titia Brassé en Third house on the left

zaterdag 22 september

>>

Skibbereen

Skibbereen

zaterdag 29 september

>>

Broebels

Mevrouw Nillson

zaterdag 6 oktober

>>

Wie inne voëgel

Paul van Loo / Ivo Rosbeek

zondag 7 oktober

>>

Wie is hier nu eigenlijk gek?

Habbekrats

zaterdag 13 oktober

>>

Cohen & Cassidy

PYURE

zaterdag 20 oktober

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.