Ons theater Karroessel heeft veel professionele vrijwilligers. Sterker nog, er werken geen betaalde krachten en daar zijn we erg trots op. In totaal telt ons theater zo’n 80 vrijwilligers. Het werk dat er gedaan moet worden is erg verschillend. Zo kennen we bijvoorbeeld technische mensen die licht en geluid bedienen, programmeurs, mensen die bardiensten draaien, BHV’ers, schoonmakers, schilders, bestuurders en mensen die van alle markten thuis zijn, de zogenaamde ‘gouden klusjesmannen of –vrouwen!

Toch kunnen we altijd nog meer vrijwilligers gebruiken. Mensen die zich regelmatig willen inzetten voor het theater of mensen die een enkele maal de handen uit de mouwen willen steken. Er is heel veel mogelijk!

Hoe wordt u vrijwilliger?
Lijkt het u wat om deel uit te maken van het vrijwilligersteam van ons theater? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.