Bluesmuziek
Reserveringen tot:10-03-2024 14:00
zondag 10 maart
Aanvang:
14:30
Entree:
€ 7.50

Een vurige bluesharp gecombineerd met stevig gitaarwerk, strakke bass & drums en krachtige zangwerk vormen de muzikale basis van de Bluesdoctors.  Deze ervaren band speelt een mix van bluesrock, Chicago- en Texas Blues, swing en boogie. Ze spelen eigen nummers en arrangementen van bluesklassiekers en weten hierdoor het publiek steeds opnieuw te boeien. De passie druipt ervan af!

Bandleden

Fred Lebens (zang & bluesharp) deelde eerder het podium met The Wicked Willy Bluesband en speelde enkele sessies met harp iconen als Paul Lamb, Lynwood Slim, R.J Mischo and Paul Orta. Met zijn passioneel harpspel voert hij de Bluesdoctors naar ongekende hoogte.

‘Bluesy Bassman’ Jan Halders, contactpersoon en spil van de band speelt vanaf de late zestiger en zeventiger Jaren rock & blues in verschillende bezettingen zoals Anno’66, Crossroad, Texas Two Shoes Bluesband en Rene Shuman.

De nieuwe en ervaren gitarist Mega Megantara werd onlangs aan de Bluesdoctors toegevoegd. Deze veelbelovende muzikant speelt karakteristiek en bluesy gitaarspel voorzien van slide guitar en funky invloeden.

De huidige technisch veelzijdige en ervaren Drummer Wil Gelissen (2021) speelt een eigen blues/rock sound voorzien van een stevige en funky groove op de Pearl Masterkit.

Let op: deze voorstelling is in onze 'platte' zaal. Dit betekent dat er maar een beperkt aantal zitplaatsen zijn.

Komende voorstellingen

Studio Dooie Mus

De vergadering

zaterdag 29 juni

>>

Studio Dooie Mus

Voorstelling Spectaculo

zaterdag 29 juni

>>

Jacques Vriens

Voorstelling Spectaculo

zondag 30 juni

>>

Variaties omtrent eend

Voorstelling Spectaculo

zondag 30 juni

>>

Jacques Vriens

Voorstelling Spectaculo

zondag 30 juni

>>

Variaties omtrent eend

Voorstelling Spectaculo

zondag 30 juni

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.