psychfolk, rock, pop, jazz, wereldmuziek
Reserveringen tot:04-10-2024 20:00
vrijdag 4 oktober
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 12.50

De Noord-Londense zusjes, songwriters en multi-instrumentalisten Daniella en Natasha Livingstone nodigen u uit om hun wereld te delen. Van psychfolk en progressieve rock tot pop, soulvolle jazz en wereldmuziek; Fire In Her Eyes neemt u mee op een onvergetelijke reis. Langs betoverende melodieën, boeiende harmonieën en rijke akkoorden. Tijdloze muziek.

In hun teksten ontdekt u al snel meerdere dimensies en een terugkerende boodschap van eenheid en zelfontdekking. Tijdens een concert ziet u een band die rechtstreeks uit het tijdperk van Woodstock lijkt te komen. Maar dan wel met een moderne twist en vergezeld van zelfontworpen visuals, met als gevolg dat grenzen tussen kunstvormen vervagen en concerten volwaardige belevenissen worden. 

De band strijkt neer in Theater Karroessel als onderdeel van hun eerste Europese Tour, om hun debuutalbum ‘Look Into the Sky’ te promoten.

Fire In Her Eyes speelt met een zeskoppige band van Londense sessiemuzikanten en heeft al gespeeld op locaties als Brighton Dome, Leighton House Museum en St. Pancras Old Church en genoten daarnaast airplay op de landelijke BBC Radio 1, Radio X, Radio Caroline, BBC Asian Network, WFMU, Soho Radio, Planet Rock, Resonance FM en Amazing Radio.

Music video ‘Never’ (2023)
https://youtu.be/YcOxI6q-RM8 

Deze voorstelling is in onze theaterzaal (zitplaatsen)

Aantal

Komende voorstellingen

Alles geit plat

Collectief Limburgse muzikanten

zaterdag 14 september

>>

Paul van Loo/Ivo Rosbeek

Franse chansons

zaterdag 21 september

>>

Lotte Walda en band

Singer-songwriter

vrijdag 27 september

>>

Fire In Her Eyes (VK)

psychfolk, rock, pop, jazz, wereldmuziek

vrijdag 4 oktober

>>

Back to Dylan

A tribute to Bob Dylan’s best years

zondag 6 oktober

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.