Americana/Indiefolk/World
Reserveringen tot:03-05-2020 17:00
zondag 3 mei
Aanvang:
15:00
Entree:
€ 10.00

‘Een van de beste albums, ooit gemaakt op Nederlandse bodem in dit muziekgenre’. Dat was één van de lyrische commentaren over het nieuwe album ‘Me and you’ van de Dieter van der Westen band (Johnnysgarden). Ook muziekmagazine OOR sprak over ‘een koesterplaat’ en Bluesmagazine zou ‘niet verbaasd zijn als het album het goed zou doen in de VS’. Vanavond spelen Dieter, Eric van der Westen en gitarist Aron Raams in een speciale triobezetting en ervaart u hun stille liefde voor akoestische Americana. Van prachtig verstilde Rootsfolk-liedjes tot groovende Americana.

Van der Westen is niet alleen beïnvloed door Knopfler en Young, maar ook door Bruce Springsteen en Tom Waits. Dieter werkte in het verleden samen met Bløf, The Lau, Frank Boeijen, Gerard van Maasakkers en het Metropool orkest. Broer Eric is vermaard Nederlands contrabassist en speelt onder meer in de band van Boy Edgar, prijswinnaar Martin Fondse. Daarnaast speelde hij jarenlang met de Turkse diva, Sezen Aksu. Met haar stond hij op de grootste podia ter wereld zoals Carnegy Hall in New York en The Royal Albert Hall in Londen. Gitarist Aron Raams is bekend van zijn werk met Gare de Nord, Paul de Leeuw en Jules Deelder.

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.