Beatles- en Stonesmuziek
Reserveringen tot:04-11-2023 20:00
zaterdag 4 november
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 15.00

The Rolling Beatles is een spetterende band met een unieke combinatie van The Beatles- en Rolling Stones-nummers. Paul Logister neemt de leadzang van het Beatle gedeelte voor zijn rekening en Ralph Winkler als onvervalste Stones-fan, de leadzang van the Rolling Stones. Hun optredens bruisen van enthousiasme en energie. Ze spelen de nummers op heel eigen wijze, maar zonder dat de puurheid en oorsprong van de legendarische nummers verlo

ren gaat. U kunt rekenen op een swingende show, gebracht door een stel rasmuzikanten uit het zuiden des lands! Paul, Hans, Pieter, Ralph en Ivo hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de Nederlandse popscene (Rick Nolov, Hans Dulfer, Stereotypes, Zalm Roze, Volumia!, The Crox, Rowwen Heze, Juicy Lucy, De Lotgenoten)

Hans Keuls (drums), Ivo Rosbeek (keyboards), Pieter Vermeulen (gitaar), Paul Logister (bas en zang), Ralph Winkler (gitaar en zang)

Aantal

Komende voorstellingen

Geleen Calling

zaterdag 30 september

>>

Presentatie PodiumPlus/Join The Band

'50-50' en Hothouse & The Horns

zondag 1 oktober

>>

Sterrelicht

Senioren toneelclub KBO Heerlen-Stad

vrijdag 6 oktober

>>

Voorstelling van Lion Tokkie

De wortel van gras

woensdag 11 oktober

>>

SEE SHARP BIGBAND

Let the good times roll

zondag 15 oktober

>>

Paul van Loo

The Highwaymen

zaterdag 21 oktober

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.