Tweevoud
Reserveringen tot:18-05-2024 20:00
zaterdag 18 mei
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 10.00

Als collega’s op dezelfde school ontdekten Marc Didden en Han Rutten dat ze een grote liefde voor theater en literatuur deelden. Marc als zanger/tekstdichter van een groot aantal liedjes, verzameld in zijn bundel ‘Veertig teksten’. Han als acteur bij Speelgroep Expressie en schrijver van de novelle ‘Midzomerzee’. Ze ontmoeten elkaar geregeld in het theater en volgen nauwgezet elkaars activiteiten op het podium. Het duurde niet lang of de plannen om hun beider talenten te bundelen in één voorstelling, kregen vaste vorm. Het werd TWEEVOUD. Een grandioos idee!

Marc vult het eerste deel van de voorstelling met een selectie uit zijn recente werk. Na de pauze is het de beurt aan Han om te laten zien wat hij in zijn mars heeft. Ieder creëert zijn eigen sfeer. En hoe verschillend beide programma’s ook zijn, ze hebben een soortgelijke gevoelige onderlaag. En de toeschouwer krijgt deze avond letterlijk: ‘Twee voor de prijs van één!’

Aantal

Komende voorstellingen

Sido Martens

Folkmuziek

zaterdag 2 maart

>>

Paul Logister

De John achter Lennon

zaterdag 9 maart

>>

The Bluesdoctors

Bluesmuziek

zondag 10 maart

>>

Jeugdtheater LEF

'Mijn verleden'

vrijdag 15 maart

>>

Aliazz Quartet

Nieuw muziekproject

zaterdag 16 maart

>>

Cornelius Leonardus

Singer-songwriter

vrijdag 29 maart

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.