Father and son
Reserveringen tot:03-04-2024 20:00
woensdag 3 april
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 10.00

ChocoLata speelde vorig jaar het dak van Karroessel er helemaal af met de Cubaan Rene Soler. Dit keer is het swingen geblazen met de twee ‘jonge honden’ die de band voor deze gelegenheid komen versterken. En niet zomaar twee muzikanten. Saxofonist Christian Martens (zoon van drummer Henk) is afgestudeerd aan het Amsterdamse conservatorium en is van alle muziekmarkten thuis. En pianist/toetsenist Ivo Schols (zoon van saxofonist Peter) studeerde af aan het conservatorium Rotterdam en is veel onderweg als sessiemuzikant.  

Met deze twee topmuzikanten krijgt de toch al swingende muziek Chocolata een extra oppepper. Denk aan songs als Georgey Porgy, Masquenada en Summertime. Maar je hoort pas echt wat de ‘jongens’ in huis hebben bij nummers als ‘pick up the pieces van de Average white band’ en ‘Affirmation van george Bensson. Reserveer op tijd uw kaartje want vol = vol!

Deze voorstelling is in onze ‘platte zaal’. Dit betekent dat er maar een beperkt aantal zitplaatsen zijn.

Ivo Schols
Ivo werkt sinds zijn conservatoriumopleiding aan de popafdeling van Codarts Rotterdam als pianist/toetsenist en zanger/backing vocalist in uiteenlopende projecten. Hij is veel onderweg als sessiemuzikant met Edwin Evers Band, Renée van Wegberg, Nurlaila Karim en het Metropool Orkest. Ook werkt hij samen met singersongwriters zoals Cornelius Leonardus, Misha Wong, Sophia Habib en Ruben Annink. En is hij vaak als arrangeur betrokken bij projecten voor orkestrale bezettingen. 

Christian Martens
Begon op jonge leeftijd al met klassiek piano en saxofoon. Gaandeweg kwam hij erachter dat zijn grote passie bij de lichte muziek ligt. In 2008 en 2010 deed hij mee aan het Prinses Christina Concours en behaalde in 2008 de aanmoedigingsprijs. Christian is afgestudeerd aan het Conservatorium te Amsterdam afdeling lichte muziek met als hoofdvak Saxofoon.

Hij speelt in diverse bands en houdt van het mengen van muziekstijlen. Sinds kort timmert hij aan de weg als solist en met zijn eigen gelegenheidsband: ‘The Music Mates’.

ChocoLata
Drums (Henk Martens), Percussie (Har Caanen) bas (Hans Jonker), piano (Ben Kragting), gitaar (Leo Kruijt), sax en zang (Peter Schols) en zang (Alice Poussart).

Aantal

Komende voorstellingen

Sido Martens

Folkmuziek

zaterdag 2 maart

>>

Paul Logister

De John achter Lennon

zaterdag 9 maart

>>

The Bluesdoctors

Bluesmuziek

zondag 10 maart

>>

Jeugdtheater LEF

'Mijn verleden'

vrijdag 15 maart

>>

Aliazz Quartet

Nieuw muziekproject

zaterdag 16 maart

>>

Cornelius Leonardus

Singer-songwriter

vrijdag 29 maart

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.